Murat Sancak "Adana Demirspor Taraftarı Dünyanın En İyisidir"



Adana Demirspor başkanı Murat Sancak katıldığı bir radyo programında dikkat çekici konuşmalar yaptı.

Sosyal medyada Adanaspor'un kuruluş yıldönümünü kutlayan Murat sancak, bu hareketin alkışlanacak bir hareket olmadığını her kulüp başkanının yapması gerektiğini belirtti. Murat Sancak ayrıca Adanasporlu taraftarlarının başkanlarına sahip çıkması gerektiğini de belirtti.

BAĞIŞ OLARAK GELEN PARAYI İSTEYEN BİR ŞİRKET VAR!
Eski başkanların hiçbirine bir umuz kalmadı hepsi ödendi ancak Bir şirket var, geçmişte 2.7 Milyon lira borç vermiş kulübe, bir şirket neden kulübe borç verir anlamış da değilim. Bu aslında kulübe bağış olarak gelmiştir ve karşılığınıda almıştır belediyelerden. Şimdi kalkmış bizi mahkemeye vermiş, para istiyor. İsim vermeyeyim şimdi mahkemeliğiz zaten, daha sonra açıklayacağım. 

ADANA DEMİRSPOR TARAFTARININ DÜNYADA EŞİ BENZERİ YOKTUR
Adana Demirspor taraftarlarını öven Başkan, "Başkan olmadan önce Adana Demirspor taraftarı hakkında detaylı bilgim yoktu. Ancak başkan olduktan sonra gördüm ki Demirspor taraftarı şuan Dünyada eşi benzeri olmayan bir taraftar. Sağolsunlar onlar başkanlarını seviyor. Ben de onları çok seviyorum. Küfür olaylarını neredeyse sıfır noktasına indirdik. Taraftarlarımıza inanıyorum ve güveniyorum. İnşaallah bu olayları tamamen bitireceğiz. Futbolda geriye de düşebilirsiniz. Taraftarlarımızdan ricam, geriye düşsekte son düdüğe kadar takımlarını desteklesinler. " dedi.

Haftanın dört gününü Adana Demirspor'a ayırdığını belirten Sancak taraftarlardan birlik ve beraberlik içerisinde maçlarda hakemin son düdüğü ne kadar takımlarını desteklemesini istedi.

TARAFTARA AÇIK ANTRENMAN
Adana Demirspor'un 25 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 17.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda yapacağı antrenman taraftara ve basına açık olarak gerçekleşeceği bildirildi.
Daha yeni Daha eski
Google News