Murat Sancak "Tek kelimeyle Yazık"


Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Adana Demirspor'un eski yönetim biçimini ortaya çıkaran bir olayı taraftarlara anlattı. Temmuz 2013'de İstanbul BBSK'dan transfer edilen ve 1 sezon takım kaptanlığı da yapan Efe İnanç'ın mahkeme kararıyla Adana Demirspor'dan alacağı çıktı. Kulüp hesaplarında bu futbolcu ile ilgili alacak verecek hesabı göremeyen Murat Sancak ise bu duruma tepki gösterdi.

Murat Sancak sosyal medya hesabından;
"Değerli Adana Demirspor taraftarları bugün federasyona sorduk transfer yasağına girmemek için, gelen cevap Efe İnanç diye eski bir futbolcu mahkeme kararıyla 232 Bin TL borç çıktı. Acı olan şu ki kulübün hesaplarında gözükmüyor. Bu ne iş bilmezlik, bu ne duyarsızlık ? Nasıl bir yönetme biçimi.YAZIK çok YAZIK acaba kendi şirketleri olsa böylemi yöneteceklerdi. Yetim malı bu! yetim hakkı bu! tek kelimeyle YAZIK kulüpler niye bu halde anlaşılsın diye yazdım. Adana Demirspor adına kimseye hakkı helal etmiyoruz biline.

NOT: O parayı da bugün yatırıyorum

Kimseyi yedi diye töhmet altında bırakmak niyetinde değilim. Sadece yönetim biçimi hesapsız, kitapsız yönetilmesine tepkim. Ayrıca beddua ve çoluk çocuğa beddua bize yakışmaz" dedi." mesajını paylaştı.

Daha yeni Daha eski
Google News