Adana Derbisi'nden Ceza Geliyor



Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 4-1 Adana Demirspor'un ezici üstünlüğü ile sonuçlanan Adana Derbisi PFDK'lık oldu. Disipline sevk edilen müsabakada aşağıdaki maddelerden ceza gelecek.

Ceza maddelerinden en garibi de merdiven den dolayı ceza gelebilecek. Ve gelecek ceza 36 Bin TL olacak. Maratonda 1400 kişilik alana tampon bölge belirleyip, milleti üst üste oturtmaya çalışan sistem gelecek bu cezayıda bizce cebinden ödemeliydi..



DİSİPLİNE SEVK EDİLEN MADDELER ŞU ŞEKİLDEDİR

ADANA DEMİRSPOR Kulübü'nün 08.02.2020 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR-ADANASPOR A.Ş. TFF 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.



9- ADANASPOR A.Ş. Kulübü'nün 08.02.2020 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR-ADANASPOR A.Ş. TFF 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
Daha yeni Daha eski
Google News