Adana Derbisi İl Güvenlik Toplantısında Kriz


Adana Derbisi öncesinde il güvenlik kurulu toplantısında gerginlik ortaya çıktı. Adanaspor A.Ş. Kulübü yetkilileri, Adanaspor taraftarlarının , Adana Demirspor maçlarına alınmak istememesine karşı çıktı.

Bunun yanı sıra Adana Demirspor taraftarlarına ait güney maratonda 1400 koltuğun güvenlik nedeniyle satışa kapatılmasını isteyen Adanaspor A.Ş. yetkililerine Adana Demirspor yöneticileri itiraz ederek, o bölgenin Adana Demirspor taraftarlarına ait olduğunu ve o bölgede tampon oluşturmanın mantıksız ve gereksiz olduğunu savundular. Ayrıca Adana Demirspor maçlarına Adanaspor Logolu passo kartların giriş yapmamasını isteyen Adana Demirspor yönetimi, stadyumun fiziki ve koltuk sayısının zaten Adana Demirspor taraftarlarına yetmediğinin altını çizdi. Ancak Adanaspor A.Ş. yetkilileri buna da itiraz ederek, taraftarlarının Adana Demirspor maçlarına girmesinin engelleneceği protokolü imzalamadan kalktılar.

Toplantı böyle sonuçlanınca maraton tribününde 1400 bilet eksik satılmış oldu. Adana Demirspor yetkilileri, satışa kapalı olan 1400 koltuğun da satışa açılması için istekte bulundu.

Yapılan il güvenlik toplantısı sona ererken, kararlar toplantıya katılan temsilcilerin oy çokluğu ile kabul edildi.
Daha yeni Daha eski
Google News