Altınordu, Adana Demirspor Maçına Kilitlendi


24 puanla ligde 14. sırada yer alan Altınordu, bu sezon deplasmanda oynadığı 10 maçta da galibiyet yüzü göremedi. 4 beraberlik, 6 yenilgi alarak galibiyet yüzü göremeyen Altınordu, hafta sonu seyircisiz müsabakada Adana Demirspor karşısında kötü gidişe son vermeye çalışacak.  İdman eksiği olan Kerim'in Adana Demirspor deplasmanına yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi. İzmir ekibinde tedavisi süren ön libero Oğulcan bu hafta da kadroda yer almayacak.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Bursaspor mağlubiyeti kaybedilen morali Altınordu karşısında alacağı galibiyet ile kazanmak isteyen Adana Demirspor'da defansın önemli isimlerinden Adil Demirbağ cezalı durumda olacak. Müsabaka Adana Derbisinde oluşan olaylar nedeniyle seyircisiz oynanacak.

ALTINORDU CEPHESİ
Adana Demirspor deplasmanının ardından 26 Şubat Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edeceklerini belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Üst üste iki zorlu maça çıkacağız. Bu iki karşılaşmadan 4 puan çıkarmayı hedefliyoruz. Ligin ikinci yarısında Eskişehirspor maçı dışında kötü oynamadık. İç sahadaki başarımızı deplasmanda da sağlamak istiyoruz" dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News