Erkan Zengin Farkı


TFF 1.Lig'de son olarak Ekol Göz Menemenspor karşısında deplasmanda 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanan Adana Demirspor takımında deneyimli oyuncu Erkan Zengin farkını ortaya koymaya başladı. Devre arasında takıma katılan Erkan Zengin, oynadığı 7 maçta 2 gol 8 asistlik performans ile toplam 10 gol katkısı yaptı ve büyük etki gösterdi.

Sadece gol yollarında verdiği katkı bile muazzamken, Volkan Şen'le birlikte takımın ağabeyliğini de üstlenen Erkan Zengin'in saha içerisinde sakinliği ve takım arkadaşlarına verdiği motivasyon Adana Demirspor'un gücüne güç katmaya devam ediyor.

Deneyimli oyuncular takımı sırtlamaya başladı
Adana Demirspor'un kadrosunda yer alan  deneyimli oyuncular takımı sırtlamaya devam ediyor. Adana ekibi ligin ikinci yarısında 5 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi ile 17 puan alıp ene başarılı takım olurken Erkan Zengin 2 gol - 8 asist, Volkan Şen 3 gol - 4 asist, Mehmet Akyüz ise 4 gol - 2 asist yaptı.

Adana Demirspor ligin en golcü takımı oldu
Adana Demirspor son dönemde gösterdiği performans ile 23 maçta 46 gole ulaştı ve maç başına 2,0 ortalama ile ligin en golcü takımı oldu.
Daha yeni Daha eski
Google News