Maçın Dönüm Noktası!

Garip bir deplasmandı Menemenspor,  ilk maçında bizi evimizde 1-0 mağlup eden Menemenspor'u mağlup etmeye ligin ilk 2 sırasını kovalamaya gitmiştik İzmir'e..

Taraftarlarımız kendilerine ayrılan gökyüzünden uzak, kafeste maç başlamadan tezahüratlara başlamışlardı.. Maç başlamadan bu maçı Adana Demirspor'un rahat kazanacağı söylemleri arasında müsabaka başladı.

Daha hakemin başlama düdüğünün tozu yere düşmeden Menemenspor gol  attı. Takım resmen maça 1-0 mağlup başlamıştı. 15 dakika sonra gelen 2. gol ile sahada futbolcular, tribünde taraftarlar ve TV başında izleyen binlerce insan aynı anda aynı şeyi düşündü "...N'OLUYORUZ!"

Volkan'lı, Erkan'lı,Mehmet'li, kadroya bak! Şampiyonluk yolunda yediğimiz darbeye bak! Böyle olmaması lazım' Bu Demirspor bizim Demirsporumuz olamaz! O karamsarlık ve telaş dakikalarının ardından orta sahada bir pozisyonda Traore yerde kalıyor.


Traore'nin tedavisi sürerken,

Kaptan Volkan Şen ve Erkan Zengin acilen takımı topluyor ve HAYIRDIR diyordu!  Hemen saha ortasında alelacele kriz masası kuruluyor ve takım oyuncuları, ağabeyleri tarafından uyarılıyordu, motive ediliyordu.. Akabinde ise Adana Demirspor ŞİMŞEK gibi oynamaya başlıyor ve 2-0 mağlup olduğu müsabakada Hasan Kılıç, Erkan Zengin ve Volkan Şen'in golleriyle müsabakayı 3-2 kazanarak yoluna devam ediyor.

BRAVO TAKIM!

Doğan Ergezer
Daha yeni Daha eski
Google News