Şimşekler Grubu Hatayspor Maçı Öncesinde Uyarıda Bulundu

Adana Demirspor ile Hatayspor arasında oynanacak ve ligin üst kısmını direkt olarak etkileyecek önemli müsabaka öncesinde Şimşekler Grubu çok önemli açıklamada bulundu.

Millet olarak içerisinde bulunduğumuz durumu da göz önüne alarak birlik ve beraberlikten uzak tutumlar sergilenmemesini istedi.

İŞTE O AÇIKLAMA;

ADANA DEMİRSPOR TARAFTARINA 
Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu zor günlerde birlik, beraberlik ve huzuru korumak adına sizlerden bazı isteklerimiz olacak.. 

Bu akşam Hataysporla maçımız var.. Geçen sezon yarı finalin ilk maçında burada onları en güzel şekilde ağırlamamıza rağmen Hatayspor yönetiminin ve Hatay emniyetinin bize karşı gösterdikleri hasmane tutumu elbette unutmadık..

Ancak yukarda da belirttiğimiz gibi ülkemizin içinde bulunduğu bu zor ve acılı günlerde aynı tutumu sergilemek en başta Adana Demirspor Taraftarına yakışmaz.. Çünkü bizler Adana Demirspor duruşuyla büyümüş insanlarız..
Bu nedenle bu maçta küfür başta olmak üzere her türlü yanlış hareketten uzak durulmasını istiyoruz.. 

Hatayspor taraftarının geliş ve gidişi sırasında kimse bireysel bir yanlışa başvurmasın.. Maç içinde özellikle Güney Kapalı tribün Hatayspor taraftarı ile atışmalara girmesin.. Unutmayalım ki Adanaspor taraftarı ile Güney Kapalı tribün arasındaki yabancı madde atışması yüzünden 1 maç seyircisiz ceza alındı.. 

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken böyle cezalara artık tahammül kalmadı.. Tüm stat olarak üzerimizdeki formanın ağırlığını düşünelim ve 90 dakika boyunca sadece takımımıza maç aldırmak için mücadele edelim..
 
Herşeyden önemlisi bu kadar çok şehidimizin olduğu bir zamanda adamlığımızdan, insanlığımızdan, birliğimizden ödün vermeyelim ve gerçek düşmanları sevindirmeyelim.. Hem belki bu sayede geçen sezon yarı final maçında o ortamı hazırlayanlar biraz utanırlar, vicdanlarıyla başbaşa kalırlar.. 

Saygılarımızla
ŞİMŞEKLER GRUBU
Daha yeni Daha eski
Google News