Tarık Çamdal "Derbiyi Kazanarak Taraftarlarımızı Mutlu Etmek İstiyoruz"


Eskişehirspor'a ödenen bonservis bedelinin kapı gibi hep önüne engel olarak konulduğunu söyleyen Tarık Çamdal, Galatasaray'da kendisine fazla tahammül edilmediğini savundu.

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'da boş sözleşmeye imza atarak yeniden gündeme gelen Çamdal, Radyospor'a konuştu.

Adana Demirspor'a başarılı olmak için transfer olduğunu belirten Tarık, Galatasaray dönemiyle ilgili, "Galatasaray'la ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. O dönem geride kaldı. Galatasaray'dan sonra Antalyaspor'a oynamak için gittim fakat uzun süredir maç eksiğim olduğu için sakatlıklar yaşadım ve devre arasında takımdan ayrıldım. Sosyal medyada benimle ilgili yapılan olumsuz yorumları dikkate bile almıyorum. O dönem Eskişehirspor'da çıkış yakaladım ve A Milli Takıma kadar yükseldim. Bana da o bonservis bedeli ödendi. Galatasaray'a adım attığımdan itibaren benim için Eskişehirspor'a ödenen bonservis bedeli bir kapı gibi önemde engel oldu, üzerimde baskı kurdu. Bana çok fazla da tahammül edilmedi. Benden çok farklı performanslar beklendi. Ne yazık ki ülkemizde Türk futbolcusuna tahammül edilmiyor, yabancı futbolcuya daha fazla sevgi gösteriliyor. Benimle ilgili çalışmak istemiyor şeklinde yorumlar yapıldı. Ben Almanya doğumluyum ve o disiplinle yetiştim. Çalışmayı da çok seviyorum" dedi.

Tarık Çamdal, "Adana Demirspor'a geldiğim için çok mutluyum. Transfer sürecinde emeği geçen başkanımız Murat Sancak'a ve idari menajer Metin Korkmaz'a çok teşekkür ederim. Adana Demirspor'dan hiçbir para talebim olmadı. Adana Demirspor'da çıkış yakalayacağımı düşünüyorum. Adana Demirspor'da Murat Sancak gibi çok önemli bir başkana sahibiz. İnşallah takım olarak layık olduğumuz Süper Lig'e çıkarız" dedi.


Adana Demirspor'un hafta sonunda oynayacağı Adanaspor derbisiyle ilgili olarak ise 29 yaşındaki futbolcu, "İnşallah kazanacağız. Biz konsantre olursak 3 puanı alacağımızı düşünüyorum. Taraftarımızın için bu maç çok önemli. Onlara kazanarak mutluluk yaşatmak istiyoruz" dedi.


Öte yandan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Tarık Çamdal ile asgari ücret üzerinden anlaştık. Tarık Çamdal boş mukaveleye imza attı. Uğur Hocamız (Tütüneker) oynatmak isterse oynatır. Hocamız ne derse o" diye konuştu.
Daha yeni Daha eski
Google News