Bursaspor'un Planları Duvara Tosladı


Adana Demirspor başarılı sonuçlar aldıkça, rakiplerine heyecan düşmeye başladı. Ligin 2.yarısıyla birlikte çıktığı 8 müsabakadan 5 galibiyet 1 mağlubiyet ve 2 beraberlikle 17 puan toplayan ve ilk 3. sıraya yükselen Adana Demirspor basit algı oyunlarıyla kurban edilmeye çalışılıyor.

Milletimizi derinden üzen ve 34 şehidimizin olduğu İdlib saldırısının hemen ardından kamuoyu açıklaması yapan ve algı peşinde koşan Bursaspor camiası dün yine benzer bir  hamle yaptı ancak planları Adana Demirspor taraftarına ve başkanına çarptı.

Akşam üzeri sosyal medyada yoğunlaşan ve Beyaz Tv yorumcularından Ertem Şener ve Ahmet Çakarın twitter üzerinden başlattığı algı operasyonu yine Beyaz Tv ekranlarında son buldu. Duruma ayıkan Adana Demirspor taraftarı daha program başlamadan televizyonun santrallerini kitledi ve sosyal medyadan mesaj yağmuruna tuttu.

Ertem Şener ve Ahmet Çakar'ın ligi,maçları takip etmeden camiaları karşı karşıya getirecek bu hamlesine en sert cevabı Adana Demirspor taraftarı verdi. Sosyal medyada Adana Demirspor'un aleyine verilen kararları video ve resimlerle paylaşan taraftarlar, bu twitlere büyük tepki gösterdi



Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol'a ise Adana Demirspor damgasını vurdu. Bursaspor'un sözde  açıklamasının yayınlanacağı ve başkanı Mesut Mestan'ın canlı yayında telefonda bağlanacağı programın seyri hiç de Bursaspor camiasının istediği gibi gitmedi. 


Bursaspor'ın açıklaması programda yayınlanmazken, Adana Demirspor konuşulması , pek de istedikleri bir son değildi. Programda bu bağlamda sona erdi. Tabi bu duruma Bursaspor başkanı fena sinirlendi ve aşağıdaki twiti attı.




Adana Demirspor'umuzun Başkanı Murat Sancak'ın bu duruma açıklaması ise oldukça beyefendi ve olgunlukla oldu. BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ
Daha yeni Daha eski
Google News