Hiç iyi olmadı!


Adana Demirspor, deplasmanda Eskişehirspor'u zorlanmadan 4 golle geçmesini bildi ancak aldığı darbelerle bunun bedeli ağır oldu. En önemli oyuncularını sakatlık ve cezalara teslim etti.

Bu sezon takım halinde ilk kez kırmızı kartla maçı 10 kişi tamamlayan Adana Demirspor'da Osmanlıspor maçı öncesinde Volkan Şen sakatlanırken , Tarık Çamdal ve Erkan Zengin'de malesef  cezalı duruma düştü.

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla 5 müsabakaya çıkan Tarık Çamdal toplamda 3 sarı kart görmüştü. Sezon başında Galatasaray formasıyla 1 sarı kartı daha bulunan oyuncu toplamda 4 sarı kartla Osmanlıspor maçında cezalı duruma düştü.

2 MAÇ CEZA ALABİLİR
Eskişehirspor maçında 2 asistle skora katkı veren Erkan Zengin ile  Eskişehirspor'lu Kıvanç Karakaş arasında yaşanan gerginlik sonucu, maçın hakemi Erkan Zengin'e direkt olarak kırmızı kart gösterdi. Hakem Birincioğlu Kıvanç'a da ikinci sarı karttan kırmızı gösterdi. Sportmenlik dışı bu sonuçla Erkan Zengin en az 2 maç olmak üzere ceza alabilir. Erkan Zengin'in hali hazırda 3 sarı kartı bulunuyordu. Sezonun bitmesine 6 maç kala kaptan olarak çıktığı müsabakada yaptığı bu hareketle takımın en fazla ihtiyacı olduğu zamanlarda takımını yalnız bıraktı.

Erkan Zengin , Adana Demirspor formasıyla 11 müsabakada forma giyerken 2 gol 10 asisti bulunmaktadır.
Daha yeni Daha eski
Google News