İyilikten zarar gelmez



Ligin kalan 9 haftasında elbette son sözü sahada futbolcularımız söyleyecek. Onların birlik ve beraberlikleri pekiştikçe, sahada yardımlaşma ve mücadele düzeyleri arttıkça goller ve puanlar kendiliğinden gelecek. Bizlerde tribünlerde bu çoşkuya yön verip gerekirse! gereken neyse yapacağız..

Ya saha dışında ne yapmalıyız, aklınıza gelen her şeyi yapalım. Mücadele sahada sürdükçe bizlerde iyi ve olumlu düşünelim. Evet bir istatistik sonuç var son 5 sezonda 25. hafta sonunda ilk 2'de yer alan takımlar sene sonunda süperlige çıktılar.. Ancak 2 takım bu istatistiği bozabildi. Yani bizde yapabiliriz. İlk 2 den çıkabilmek muhteşem olurdu ama olmazsa da yapacak bir şey yok, moral bozmadan, şiddeti arttırarak play offlar için desteğe devam edeceğiz.

Olumlu düşünelim dedim az önce, sahadaki mücadele sürerken bizde tribünde ki mücadelemize devam edelim.. 

Yeter mi?

Yetmeyebilir...

Bireysel olarak da yapabileceklerimiz elbette var. Farklı bakışlarla, bireysel olarak.. Gündeme gelmeye gerek duyulmadan kimse bilmeden de yapılacak, bize yakışacak bir sürü şey var.

Nasıl?

İlk önce cefakar ana ve babalarımızın, büyüklerimizin hayır duasını alalım. Gücümüz yettiğince çocukları sevindirelim. Hani  bazen rakip topu direkten döner ya, veya bizim bir atağımızda karambolde bir ayak topa dokunup gol olur ya... Bunların hep bir nedeni vardır. Yaptığımız bir iyilik, hayır işi , bir çocuğun gülümsemesi buna vesile olur. Anlatılmaz ama hani örnek vermem gerekirse diye en basitinden başımdan geçen bir olayı anlatayım... 

Gün içerisinde işim gereği Adana Demirspor logolu bir kıyafet giyemiyorum ancak hafta sonları, genelde ya bir Adana Demir tişörtü ya da bir montu, poları oluyor üstümde.. Geçmiş zaman.. Gece saat 22:00 civarı fırına ekmek almak için çıktım sokağa,  belimde de ciddi bir ağrı var (fıtık olduğu anlaşıldı daha sonralar).. Neyse, baktım ara sokakta eski bir araba çalışmıyor. Adam tek başına, itekleyip tekrar binip marşa basmaya çalışıyor. Belim de ağrıyor nasıl yardım edeyim diye düşünürken, Üzerimdeki Adana Demirspor logosu aklıma geldi, dönüp gitmek yakışmazdı... "Dur hemşehrim, dur geldim!" diyerek gittim arabasını tek başıma itelemeye başladım. Allahtan birkaç deneme sonra külüstür çalıştı. Adamcağızda biraz yaşlıydı teşekkür etti, uğurladım..yoluna gitti. O hafta neler mi oldu? Geçen sezon son haftalarda olanları hatırlayın.. Olmayacak şeyler oldu ve biz play oflara katıldık. Her şey bir vesiledir dostlar. Sebebi kesinlikle budur demiyorum ama güzel şeyler olunca bir başka mutluluk aidiyet duygularınız köpürüyor..Mutlaka sizde deneyin.

İyilikten zarar gelmez.

Hadi bakalım, bu yazıyı okudun bitti.. Şimdi etrafına bak ve bir iyilik yap..

Çünkü sen Demirsporlusun..

Saygılarımla
Doğan Ergezer
Daha yeni Daha eski
Google News