Muhtemel Kadromuz | Cezalı Oyuncular

Adana Demirspor'umuz Cumartesi ilk mücadelesi anlamında çok önemli bir deplasman maçına çıkacak. 2. devre başında eski oyuncumuz Attamah'ı da renklerine bağlayan Karagümrük, son haftalardaki çıkışıyla playoff potasına giren ve evinde iyi oyunla galibiyetler alabilen bir ekip.

Bu önemli karşılaşmada en önemli oyuncularımızdan ortasahamızın dinamosu Hasan Kılıç, yarın oynanacak müsabakada sarı kart cezalısı olduğundan kadroda yer alamayacak.  Hatayspor maçında kart cezasından dolayı kadro dışı kalan Aosman bu hafta kadroda yer alması bekleniyor.

Cumartesi günü 16:30'da oynanacak müsabaka öncesinde 38 puanla 6. sırada yer alan Fatih Karagümrük evinde oynadığı son 2 müsabakasında 2 galibiyet alırken, toplamda 7 maçtır mağlubiyet yaşamadı. (3B,4G) Fatih Karagümrük takımında cezalı oyuncu yer almamaktadır.


Adana Demirspor'umuzda son 3 maçtır mağlubiyet görmezken, 2 maçlık galibiyet serisini evimizde oynanan Hatayspor maçı bozmuş ve müsabaka 1-1 sona ermişti.

Ortasahanın dinamosu olan Hasan Kılıç'ın cezası sebebiyle Teknik Direktör Uğur Tütüneker o bölgede Sinan Kurt veya Tevfik Altındağ ile oyuna başlaması bekleniyor. Ancak bir süredir sol bek olarak 11'e yazılan ve başarılı maçlar çıkaran Rassoul 'u ortaya Traore'nin yanına alıp kadroya Mehmet Uslu'yu da alabilir. Adana Demirspor'umuzun Fatih Karagümrük deplasmanına çıkması muhtemel ilk 11'i şu şekildedir.

Muhammed Şengezer
Osman Tarik Çamdal
Adil Demirbağ
Tayyi̇p Talha Sanuç
Joher Khadim Rassoul
Si̇nan Kurt
Hamidou Traore
Aosman
Erkan Zengi̇n
Volkan Şen
Mehmet Akyüz
Daha yeni Daha eski
Google News