Murat Sancak, Dimaks'a Seslendi "Yeni mi aklına geldi"



Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, kulübe zamanında bağış olarak verilen paraların şimdilerde mahkeme yoluyla tekrar geri istenmesine tepki verdi. Konuyla ilgili olarak Adana Demirspor taraftarları nerede kendi Twitter hesabından açıklamalar yaptı.

Sancak "Çok değerli Adana Demirspor taraftarı Dimax olayı mahkemelik,bağış yapılan,ve daha sonra borç verilen bağışa sayılacak parayı istiyor firma.karşılığını almasına rağmen bir yerlerden.neyse mahkemede hesaplaşılacak.devletin kestiği parmak acımaz.devlet derse ödeyin onuda öderiz relax.

Bu olay çok su götürür, birilerinin başı ağrıyacak.umarım akıllı hareket ederler ve bağış olarak verdiklerini kabül ederler.inancım o ki mahkemeler en doğru kararı verecektir. Adama sorarlar o dönemde verdiğin parayı 4 yıl sonramı aklına geliyor istemek. Ödeme gücümüz var diye enayimi bellediniz bizi. Hadi başka kapıya bay bay..


Meşhur atasözümüz var minareyi çalan kılıfını bulur der atalarımız.bayram değil,seyran değil eniştem beni niye öptü atasözümüz var. Şimdi ben soruyorum ADS ye niye para verdin!"dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News