Nihat Özdemir'den "Maçlar ertelenecek mi?" Açıklaması

Nihat Özdemir: "UEFA'nın kararına destek verdiğimizi onlara bildirdik. Mart ayının sonuna doğru 2 hazırlık maçımız vardı, bizim gibi tüm Avrupa takımlarının maçı vardı. Bu maçların hepsi haziran ayında oynanma kararı alındı. 



TFF Başkanı Nihat Özdemir, liglerin durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu;

Nihat Özdemir "Liglerin haziran sonuna kadar bitirilmesi için gayret gösterilmesi gerektiği kararı alındı ve her şey normal seyrederse bunların ardından Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi finallerinin oynanması planlanıyor. UEFA, bunun için bir ekip kurmuş durumda. Lig maçlarının oynanıp oynanmayacağı hakkında şu anda alınmış karar neyse o karar aynen devam etmektedir. Şu anda alınan karar gereğince maçlar seyircisiz olarak devam edecek." dedi.

Özdemir: "Dünyada ve Türkiye'de hareketli günler geçiriyoruz. Başımızda, aklı başında olan ve çok iyi planlama yapan bir Sağlık Bakanımız var. Aldığımız her karar, danışıklı olarak alınıyor. Bunlar, Türkiyemizi ilgilendiren kararlardır. Bizim için her şeyden önce Türkiye var."

Özdemir: "Şampiyonlar Ligi finalinin ne zaman oynanacağına dair senaryolar var. Planlar taslak halinde, varılmış kesin bir karar yok." dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News