Yeni Adana Stadyumunda Koltuk Montajı Başladı


Yeni Adana Stadyumu açılacak ancak ismi şimdiden eskimeye başladı. 2013 yılında temeli atılan stadyum aradan geçen 7 senede bitirilemedi. Yaklaşık 6 siyasi seçime malzeme olan stadyum nihayet sona yaklaştı. Bitti diyebilmemiz için, içerisinde 90 dakika geçirebilmemiz gerekiyor.. Şimdilerde ise koltuk renginden dolayı Adana Demirspor taraftarları rahatsız. Sebebi ise kırmızı rengin , şehrin Mavi-Lacivert rengiyle efsanesi olan Adana Demirspor'la uyumsuz olması.. Diğer tüm şehir stadyumları, şehrin takım renkleriyle bürünmüşken, Kırmızı renklerde ısrar edilmesine bir anlam verilemedi. Umuyoruz ki bu hatadan dönülür..



Yeni Adana Stadyumunda ki skorboard karkas işlemleri ve drenaj çalışmaları tamamlandıktan sonra koltuk montaj işlemleri de başladı.



Yeni Adana Stadyumundaki Koltuklar aşağıdaki gibi alev midir şimşek midir ne olduğu belli olmayan desenlerde yerlestirilmesi planlanıyor.





Adana Demirspor taraftarları ise kırmızı koltuklara tepkili. Adana 5 Ocak Stadyumundaki gibi koltukların mavi olmasını istiyor.


Daha yeni Daha eski
Google News