Adana Demirspor Taraftarları, Erzurumspor Camiasına Tepki Gösterdi "#UyanıkOlma"


Adana Demirspor camiası dün akşam tek vücut oldu. Mızıkçılık yapan rakip takıma "Geliyoruz! Yeni Baştan Oynayacağız!" diyen Muharrem Gülergin ruhuyla dimdik ayakta olan Adana Demirspor taraftarlarının istekleri net. Haksızlığa tahammül edilmeyecek!

Futbol Federasyonunun 16 Haziran'da 1.Lig başlayacak değerlendirmesi üzerine Erzurumspor camiası liglerin tescil edilmesini istedi. Geçtiğimiz ay başından bu yana liglerin son haliyle tescil edilmesi gerektiğini belirten ve şampiyonluk kupasını isteyen Erzurumspor'lular Adana Demirspor'luları öfkelendirdi.

Kalan 6  müsabaka ve Adana Demirspor ile Erzurumspor'un arasında 2 puan varken, iki takımında birbirleriyle maçı kalmışken, adaletsizce liglerin tescil edilmesini isteyen Erzurumspor'da liglerin başlayacak olması dersine çalışmayan tembel öğrencilerin durumuna benzetildi. 

Sosyal medya platformu olan Twitter'da #UyanıkOlma etiketiyle Türkiye gündeminde 2 saatte yakın duran Adana Demirspor'lular, virüs ve sağlık kelimelerini istismar ederek, insan sağlığını öne çıkararak, hak edilmeyen şampiyonluğu isteyen Erzurumspor'a yüklendi.

Şimşekler Grubu, attığı twit ile talebini iletirken, Erzurumspor'luların konuyu halen anlamak istemedikleri açıkça görüldü.

Şimşekler Grubu;
"Biz sadece adalet istiyoruz.2 talebimiz var.
1-Eğer mümkünse ligler oynanmalı,
2-Bizim için hiçbir şampiyonluk insan hayatından değerli değil.1 kişi bile sağlığından olacaksa ligler iptal edilip baştan oynanmalı.." dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News