Adana Demirspor Disipline Sevk Edildi


Adana Demirspor ile Bursaspor arasında oynanacak Play Off maçı öncesi TFF harekete geçti. 3 Yıldır Adana demirspor'da Baş Danışman olarak görev alan Metin Korkmaz, müsabaka  öncesi disiplin kuruluna sevk edilmesi kafaları karıştırdı.


Metin Korkmaz'ın talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle disipline sek edildiği gerekçe ise Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatına dayandırıldı. 


DİSİPLİN SEVK MADDELERİ
ADANA DEMİRSPOR Kulübü idarecisi METİN KORKMAZ'ın "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 4/2, 4/3 ve 16/1-ı maddeleri uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

ADANA DEMİRSPOR Kulübü'nün 18.07.2020 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR-İSTANBULSPOR A.Ş. TFF 1. Lig müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. Maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Ara Verilen Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Müsabakalarına İlişkin Talimat'ın 6/11 ve 6/12 maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkine,

ADANA DEMİRSPOR Kulübü futbolcusu VOLKAN ŞEN'in aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. Maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Ara Verilen Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Müsabakalarına İlişkin Talimat'ın 6/12 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir. 
Daha yeni Daha eski
Google News