Adana Demirspor Taraftarına Yasak Ama Bursa'ya Serbest!

TFF 1. Lig Play-Off ilk maçında Adana Demirspor'u sahasında ağırlayacak olan Bursaspor, Bursa Belediye Stadyumunda yapacağı antrenman seyircilere de açık olacağı açıklandı. Süper Lig umutlarını Play-Off maçlarına erteleyen Bursaspor, gözünü Adana Demirspor maçına çevirdi. 22 Temmuz Çarşamba günü, saat 21.00'de oynanacak olan mücadele öncesi hazırlıklarını sürdüren Bursa temsilcisi,  21 Temmuz Salı günü Timsah Arena'da saat 20.00'de yapılacak antrenmana taraftarlarını ağırlayacak.


Antrenman herkese açık ve ücretsiz olacağın bildirildi.Taraftar desteği ile moral bulmak isteyen Bursaspor, Play-Off maçlarında başarılı sonuçlar elde ederek Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor.

FARKLI ŞEHİRLER, FARKLI UYGULAMALAR
Adana'da Takım karşılaşama ve uğurlama organizasyonlarında bile Valilik,  Emniyet bir araya gelip acil kodla covid19 kapsamında yasaklama,  kısıtlama çıkarırken, Bursa'da idmana taraftar alınması şaşkınlık yarattı.

Son olarak Evimizde oynadığımız Osmanlıspor maçı öncesinde takımı stadyuma uğurlama yapmayı düşünen Şimşekler Grubu, emniyet ve valilik kararına takılmış ve organizasyonu iptal etmişti.

Daha yeni Daha eski
Google News