Aydın Çakay "Abi ve gardaşlarımın her zaman yanındayım"



Şimşekler Grubu Derneği Başkanı ve aynı zamanda tribün liderlerinden Aydın Çakay geçtiğimiz günlerde tribünü bıraktığını sosyal medyadan duyurmuştu. 

Adana Demirspor'un en kötü günlerinde ayakta kalan, bedel ödeyen ve ödemekten de bir adım geri durmayacağını herkesin bildiği Aydın Çakay mavisimsekler.com olarak görüştük. Çakay özellikle sosyal medyadan yapılan paylaşımlar ve telefon ile kendisine ulaşmaya çalışanların desteği karşısında duygulandığını, bu duruma kayıtsız kalamayacağını belirterek, "Abi ve gardaşlarımın her zaman yanındayım" dedi.


Aydın Çakay, taraflı tarafsız herkesin gösterdiği sevgi ve saygıya kayıtsız kalamazdım. Günlerdir telefona şarj dayanmıyor. Arayan soran desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Tabi ki abi ve gardaşlarımın yanındayım. Ama şunu hatırlatmam gerekiyor. Bu zamanlarda konuşulması gereken ben değil takımdır. Bizim asli görevimiz Adana Demirspor'a sahip çıkmaktır. Şu an ben değil,o değil, bu değil... Adana Demirsporlu olma günüdür. Son maçlarda takımımıza atılan iftiralar, mesnetssiz açıklamalar ve çirkin saldırılar karşısında bir bütün haline dönmemiz gerekiyor. Başkanımıza yapılan hakaretleri es geçmemiz mümkün değildir. Aydın Çakay ismi bunların yanında teferarutttır önemli olan Adana Demirspordur. Bugün başkanımıza, futbolcularımıza, camiamıza sahip çıkma günüdür. Her yerde futbolcularımıza ve değerli başkanımıza, takımımıza destek verelim. İnşallah verdiğimiz mücadelenin ve emeklerin karşılığını alacağız. Hepiniz Allah'a emanet olun." dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News