Şampiyonluk Düğümü Bu Maçla Çözülüyor

TFF 1.Ligin 31. haftasında deplasmanda BB Erzurumspor ile karşılaşacak Adana Demirspor özel uçakla Erzurum'a gitti. Bugün saat 20:00'de Erzurum Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek.

Kazananın ligde önemli bir noktaya geleceği müsabakada Erzurumspor 53 puanla ikinci durumda olması sebebiyle ve 1 puanın bile ikinci kalmasına yarayacağı düşünülürse müsabakaya daha kontrollü çıkmaya çalışacak. Kısaca Erzurumspor sahaya yenilmemek için çıkacak. Karşılarındaki 61 gol atan Adana Demirspor ise ilk yarıdan skorun yönünü tayin edip maçı elinde tutmaya çalışacak. Kazananın son 3 haftaya şampiyonluk yolunda en büyük engeli geçeceği varsayılan, kaybedenin ise play offlara kalması kalan 3 müsabakada netlik kazanacak. 


Haftalardır her iki takımında aklındaki bu müsabaka günü geldi çattı. Seyircisiz oynanacak müsabaka bugün 20:00'de Beinsports Max HD 1 kanalından naklen yayınlanacak. 

  • Adana Demirspor'da Adil Demirbağ ve Erkan Zengin'in kart cezası sona erdi.
  • Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Adana Demirspor şimdiye kadar 4 kez karşı karşıya gelmişti. Bu müsabakalardan 3'ünü Erzurumspor kazanırken, 1'ini de Adana Demirspor kazanmıştı.

  • İki takım gol sayısı olarak karşılaştırıldığında Adana Demirspor bu sezon rakiplerine 61 kez gol atarken, Erzurumspor 34 golde kaldı.

  • Gol pozisyonlarını gole çevirme oranı ise Adana Demirspor'un %18, Erzurumspor'un %10  olarak kaldı.

  • Savunma olarak Adana Demirspor 38 gol yerken, Erzurumspor kalesinde 23 gol gördü.

  • İkili mücadelede kazanma oranıda Erzurumspor lehine... Girdiği ikili mücadelelerin %52'sini kazanırken, Adana Demirspor %48 'de kaldı.

  • Pas trafiği olarak her iki takımda bu sezon yaklaşık sayıda pas yaptı. Adana Demirspor 10.178 pas yaparken, Erzurumspor 10.682 pas yaptı.

  • Agresiflik yönünden Erzurumspor 418 faul sonucunda 77 sarı kart, 2 kırmızı kart görürken; Adana Demirspor 369 faul ile 81 sarı kart ve 2 kırmızı kart ile ceezalandırıldı.
Daha yeni Daha eski
Google News