Adana Demirspor'da Sessizlik Hakim

 

2019-2020 sezonu bitti ancak henüz TFF ligi tescil etmedi. Süperligden 3 takımın küme düşürülmemesi kararının ardından, TFF 1.Ligde de 3 takım küme düşürülmemişti ve aslında en değerli 2 ligde yer alan bu 6 takım (Küme düşürülmeyenler) şampiyon ilan edildi diyebiliriz.

Süperligi PLay Off finallerinde penaltılarla kaybeden Adana Demirspor cephesi ise sessizliğini koruyor. 11 Eylül'de başlayacak ligler için henüz start alamayan Adana Demirspor, transfer ayının başlamasına rağmen henüz kamuoyuna yansıyan bir hareket görülmedi..

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 6-5 mağlup olduğumuz Fatih Karagümrük, maçının ardından açıklamalarda bulunmuş  ve  ''Allah da Karagümrük'e nasip etti, bize etmedi. Üzgünüz. Çok isterdik, Adana şehri, taraftarı, 81 ilden bizim çıkmamızı isteyen çok vardı ama çok isteyince bazen olmuyor, olmadı Allah nasip etmedi yapacak bir şey yok.'' dedi." demişti.  

Bu açıklamanın ardından herhangi bir açıklamada bulunmayan Murat Sancak ve Adana Demirspor Kulübü liglerin başlamasına 1 ay kala start alması sessiz kalması "TFF'den gelecek açıklama bekleniyor" havası yaratsa da, liglerin başlayacak olması bu ihtimali azalttı.


Daha yeni Daha eski
Google News