Altay Gömü Buldu

 

Geçen sezon Adana Demirspor'a karşı oynadığı müthiş futbolla play off hayalini alevlendiren Altay,  bir hafta sonra Erzurumspor karşısında oynadığı acayip kötü futbolla play offlara katılamamıştı.

Altay'ın genç defans oyuncusu Cenk Özkaçar'ı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'a 16,5 milyon TL'ye satmasının ardından şimdilerde Altay tabir-i caizse gömü bulmuşçasına transfer yapıyor ve şimdiden kadrosuna kattığı isimlerle transfer sezonun flaş takımı olmuş durumda..

Altay Transfer Sezonunda;

Ümraniyespor'dan Burak Öğür,

Akhisarspor'dan Ergin Keleş ve Erhan Çelenk,

Alanyaspor'dan Lokman Gör,

Osmanlıspor'dan Johan Blagojevic,

Erzurumspor'dan Jasmin Scuk,

Öte yandan Altay, Blackpool'dan Gnanduillet ve Kasımpaşadan Ricardo Querasma'nın peşine düştü.

 YÜCEL İLDİZ

Takımın başına bu sezon geçen deneyimli hoca Yücel İldiz iddialı konuştu. İldiz "Altay gibi köklü bir camianın yeri her zaman Süper Lig'dir" diyen deneyimli teknik adam, "Büyük Altay camiasının göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür ederim. Süper Lig'e çıkabilmemiz için tüm bilgi ve birikimimizi kullanacağız. Hep birlikte başaracağız" mesajı verdi.

 

HİLMİ BOZOK 

Altay Profesyonel Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, yeni sezonda Süper Lig hedefine ulaşabilmek için güçlü ve alternatifli bir kadro oluşturmak istediklerini söyledi. Transfer gündeminde öne çıkan Altay'da Profesyonel Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, "Bu yıl herkes bambaşka bir Altay izleyecek" sözleriyle siyah-beyazlıların iddiasını ortaya koydu.

Daha yeni Daha eski
Google News