Murat Sancak Kongre Kararı Aldı "Yönetime talip olmak isteyen buna göre hazırlığını yapsın"



Adana Demirspor'da Olağanüstü kongreye gitmeye hazırlanıyor. Başkan Murat Sancak sosyal medyadan kongre kararı alacaklarını ve bu konuda talimat verdiğini bildirdi.

Sancak "Çok değerli Adana Demirspor taraftarları ve delegeleri; Olağanüstü kongre kararı alma talimatı verdim. Bakanlık kararııyla büyük ihtimalle 1 Kasım 2020'de kongremizi yapabileceğiz. Yönetime talip olmak isteyen buna göre hazırlığını yapsın. Amacım bizden daha iyi yöneteceklerin önünü açmaktır." dedi.

ÖNCESİNDE NE OLMUŞTU?

Murat Sancak, teknik direktör kararını açıkladıktan sonra sosyal medyada kendini etiketleyip mesaj atanlar için "Çok değerli ads taraftarları,bazı futbolcular için bu kalsın bu gitsin söylemlerini bırakalım.sadece şunu bilin bir takımı bir futbolcu şampiyon yapamaz takım,takım olabilirse şampiyon olur.o yüzden benim onayım olmadan kimsenin gönderilmiyeceği gibi gelen olmaz.

Uzaktan davulun sesi hoş gelir.neler yaşandığını neler olup bittiğini bilemesiniz.şampiyonluk hayallerimizi yıkan üzerine düşeni yapmayan gider,vede gönderilir.buna hoca da dahildir.kimin geleceğine değerlendirmelerden sonra karar verilir.biliyorum kimi alsan memnun olmayan olacak" demişti.


Daha yeni Daha eski
Google News