Tek 90 Dakika, 2 Ayrı Maç

Dün oynanan ve 2 ayrı 45 dakika olarak bakılması gereken Bursaspor Adana Demirspor maçı sonrasında taraftarlar bir taraftan sevinirken bir taraftanda sonraki maçları düşünmekten kendilerini alamadı.

Transfer tahtası kapalı ve genç ağırlıklı Bursaspor karşısında defansif olarak oyuna başlayan Adana Demirspor ilk 45 dakika boyunca rakip kaleye etkili bir atak yapmaktan ziyade 3 top çevirememiş ve henüz oyunun 7.  dakikasında da 3 stoperli defansta inanılmaz bir hata ile kalesinde golü görmüştü.

Tribünlerin pandemi nedeniyle boş kaldığı müsabakada sosyal medyada şok olan Demirspor taraftarı kısmı olarak, takımın sahadaki oyununa isyan etti. Nitekim maçın ikinci yarısında sistem değişikliğine giden Ümit Özat, bu değişikliklerin meyvesini erkenden alarak skor ve oyun anlamında geri dönüşü izlettirdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında oluşan bu sistem için sabır edilmesi gerektiğini belirten Ümit Özat, sonraki maçlarda da benzer defans kurgusunu yapacağı izlenimi verdi ve bu da taraftarları tedirgin etti.

Daha yeni Daha eski
Google News