Bitirin Artık!

Adana'ya yapılan yeni stadyumun koltukları monte edilmeye başlandı. Umuyoruz ki bu sezon bitmeden, bizi şampiyonluktan etmeden yetişir! Zira her seferinde bir aksilik yaşanıyor ve sürüncemede kalıyor. Esasen mevcut Adana 5 Ocak stadyumu zemini de bozulmuşken, maçlar yeni stadyumda oynanamaz mı? diye de ekleyelim.. Belki bir yetkili cevap verir...



Yıllarca övündüğümüz ve halı gibi güzel olan Adana 5 Ocak stadyumu çimleri resmen kaderine terk edilmiş durumda. Üzerinde bırak profesyonel lig maçı yapmayı koşmak bile sakatlığa davetiye çıkarır cinsten.. Hal böyle olunca gözler simdi yeni stadyuma çevrildi..



Yapımına 2013 yılında başlanan ve son olarak koltuk ve çim skorbord işlerinin ihale edilmesinin ardından 100 gün içerisinde teslim edilmesi gereken stadyum geride kalan 8 ay da teslim edilemedi. Sezon başında teslim edilmesi gereken stadyum hala hazır değil! Bakalım koltukların monte edilmesi kaç ay sürecek?

Adana Demirspor bu sezon iç saha maçlarında Boluspor ve Adanaspor ile karşılaştı ve henüz iç saha galibiyeti bulunmuyor. Oyuncuların top sürmekte bile zorlandığı zeminde henüz sakatlık yaşanmaması ise sevindirici bir durum olarak yansıdı.


Daha yeni Daha eski
Google News