Rakip altay!

 TFF 1.Ligin 5. haftasında Adana Demirspor'umuz Cumartesi günü saat 19:00'da deplasmanda altay ile karşılaşacak. Müsabaka Beinsports Max1 ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Ligde her iki camiada yapılan transferlerin ardından çıtayı yükseltmiş ve sezon başı hedeflerini şampiyonluk olarak belirlemişti. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda oynanacak müsabaka haftanın en önemli maçı olacak.



43. Randevu

Adana Demirspor ile altay 1960 yılından beri 43 kez karşılaştı. altay 20 kez galip gelirken, Adana Demirspor 10 kez sahadan galip ayrıldı. İki takım arasında oynanan 10 müsabakada berabere sonuçlanmıştı.

Şampiyonluktan Etmişlerdi!

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yolunda bizimle oynadıkları ve müthiş! mücadele ettikleri maç ve ardından rakibimiz Erzurumspor'a karşı oynadıkları enterasan oyun ile süperlig biletimizi yırtan altay sezon başı yaptığı transferlerle adından söz ettirmişti.

Sezona Samsunspor beraberliği ile başlayan altay, deplasmanda İstanbulspor'a 2-1 mağlup olmuştu. Ardından oynadıkları Eskişehirspor ve Keçiörengücü maçlarından galip gelen altay kendi evinde Adana Demirspor'umuzu ağırlayacak.

Adana Demirspor'umuz ise Bursaspor galibiyeti ile başladığı ligde Boluspor ile berabere kalmış ardından deplasmanda Ankaraspor'u 3-1 mağlup etmişti. Adana Derbisinden golsüz beraberlikle ayrılması sonucunda taraftarlar Ümit Özat'ı sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutmuştu. 

İddaa oranları açıklandı

Yarın oynanacak müsabaka için beraberlik 2.60 oranla açıldı. Altay galibiyetine 2.20 oran açıklanırken, Adana Demirspor galibiyetine ise 2.55 oran belirlendi.

Daha yeni Daha eski
Google News