Ümit Özat "Her maçın ayrı bir hikayesi var"

Adana Demirspor, Samsunspor maçının hazırlıklarına tesislerimizde devam ediyor.

Teknik direktör Ümit Özat her maçın ayrı bir hikayesi olduğunun altını çizerek "Her maça farklı hazırlanıyoruz, rakibe göre oyuncu profillerimizden faydalanıyoruz. Ama bu araba ayakta 11 kişi alıyor, sırası gelen gidecek, sırası gelmeyen oturacak. Ümraniye maçında Mehmet Akyüz'ü tercih etmememin sebebi, stoperlerinin  uzun, ileri çıkmaması ve arka alanı bosaltmamasiydi. Başka bir neden aramaya gerek yok. Mehmet'in attığı 7 gole bakarsak hepsini deplasmanda attığını görebilirsiniz. Zaten futbolu bilen herkes bunu anlardı. Malum herkes de futbolu biliyor, anlatmaya gerek yok.



Takima adapte etmemiz gereken oyuncularımız var. Bunları adapte etmeye çalışıyoruz. Geniş bir kadromuz var ve hepside görev almak istiyor. Bugün toplantımız vardı ve tüm oyuncularım erkenden geldi. Bu, kulubu sahiplendiklerinin iyi bir göstergesidir."

Erkan ve Volkan'ın fizik gücünü daha yukarı cekebilirsek takımımız icin daha iyi olacak. Takım savunması anlamında da, takım savunması bir bütündür, geri dörtlünün çok değişmesi istedigimiz bir şey değil, birbirini tanıyan oyunculardan olmasını tercih ederim ama sakatlık, cezalar buna engel olabiliyor. Biz tüm oyuncularımızı hazır hale getirmek için çalışıyoruz. Samsunspor maçına önünüzdeki 4-5 günde en iyi sekilde hazırlanacağız." dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News