Gökhan İnler "1.Lig Sert Bir Lig"

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Gökhan İnler, son 2 maçtır ilk 11'e giremiyor. Oyunda olduğu sürelerde sorumluluk almaktan kaçan bir futbolcu görüntüsü çizen tecrübeli futbolcu , ilerleyen haftalarda bu durumu kabullenmeyip daha çok çabalayacak mı hep birlikte göreceğiz.

Adana Demirspor futbolcusu Gökhan İnler bir yayında gündemi değerlendirdi. İnler, "2017 yılında yardım vakfı kurdum. Sonuçta biz de bu ülkenin toprağıyız ben de bir şey geri vermek istedim. Çocukluğumda yokluğu bende gördüm ve bende yokluk çeken çocuklara dönüş yapmak istedim. Vakıf kurulduktan sonra 3 yılda çeşitli projelerle ilgili çalışmalar yaptık." dedi.

İnler, Adana Demirspor ve 1.lig ile ilgili olarak "Taktiksel olarak bir süperlig gibi değil ama fiziki olarak sert bir lig. Genç kadrolar yer alıyor. Kolay bir şey değil. Her maç 100'de 100 sahaya vermek gerekiyor. Takımdaki hava iyi, zor bir periyota girdik 1 ayda 6 maç 1 kupa maçımız var. Her oyuncu lazım. Her oyuncu önemli. Yendiğinde motivasyonda artar. İnşallah o sene bu senedir. Çok çalışıyoruz. Her maç önemli. İyi çalışırsan başarırsın. Kariyerimi ben bu şekilde ilerlettim. Çalıştığım her hoca iyiydi. Ona kötü buna iyi diyemem, çalıştığım her hocadan bir şeyler aldım, kendime eklemeler yaptım" diyerek sözüne devam etti.

Gökhan İnler kariyerindeki Napoli macerasını anlatırken, Adana'ya benzer bir futbol tutkusu olan şehir dedi. İnler "Futbolla yatıp futbolla kalkan bir şehir tıpkı Adana gibi.." ifadesini kullandı.


Daha yeni Daha eski
Google News