Murat Sancak "Kolay kolay vazgeçmem"

Adana Demirspor'da teknik ekibin değişmesi, başta Metin Korkmaz ve 2 futbolcunun gönderilmesiyle başlayan hamlelerin ardından Başkan Murat Sancak devre arasını sitemkar bir şekilde işaret etmişti.

Sancak "Evet dün bazı karalar aldım ve uyguladım. Kulüp içerisinde idari olarak bazı kararlar alacaz. Bir tek yönetim kaldı,size sabır demiştim takıma zarar vermemek adına devrenin son maçına kadar sabır bekliyorum.o zaman yönetim ile alakalı kararı açıklarız." demişti. 

Sancak'ın verdiği bu mesajın ardından acaba yönetimi mi bırakacak soruları yöneltilince "Anladığım kadarıyla merak ediyorsunuz, Yönetim ile alakalı orda tek bir karar alınır ya yola devam yada yönetimi devretmek başka bir karar çıkmaz. O yüzden sabır dedim 4 maçımız var SABIR" dedi ve 

Taraftarların sevgi ve saygı dolu cümleleri karşısında Sancak en sonunda Adana Demirspor sevgisinin de ağırlığıyla "Kolay kolay vazgeçmem şimdiden 2.devre hazırlığını yapıyoruz. Ama olmuyorsa da gitmesini de bilmek gerek. Futbol nankör bir iştir. Al Erzurumspor çıktı 13 maç sonunda başkanı istifa etti." dedi.

mavisimsekler.com olarak bizlerde Başkanımız Murat Sancak'ın liderliğinde görevine devam etmesi ve takımımızı getirebileceği en iyi seviyeye getirmesini diliyoruz.

Daha yeni Daha eski
Google News