Rotasyon İşe Yaradı


 

Akhisarspor karşısına çıkacak ilk 11'imiz belli olduğunda oyun anlamında olmasa da isimlerin farklı olduğu dikkat çekti. Ancak dünkü maçtan akılda kalan en önemli olay ise sahadaki futbolcuların maçı diğer maçlara nazaran daha çok istemeleriydi.

Maçın en sıkıntılı üzücü anı ise, maçın henüz 5. dakikasında adalesi atarak oyundan çıkmak zorunda kalan Tarık Çamdal idi. Yerine oyuna giren Süleyman Koç başarılı bir oyun sergiledi ancak onun da sakatlanması akıllarda "Acaba yanlış antrenman programı mı yapıyorlar" sorusunu getirdi.

İlk 11'imiz; Zubas, Rassoul, Tayyi̇p, Mehmet Uslu, Tarik Çamdal, Hasan Kiliç, Si̇nan Kurt, Hamidou Traore, Erkan Zengi̇n, Pa Dibba, Mehmet Akyüz

Yedeklerimiz; Vedat, Semi̇h, Yunus, Gökhan İnler, Sedat Şahi̇ntürk, Kosecki, Süleyman Koç, Volkan Şen, İzzet Çeli̇k, Mehmet Berkant Yaylan

Kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Anıl Karaer'in yerine Tayyip Talha Sanuç stoperde yer aldı.

Oyun performansıyla diplerde gezen ve takımı tam anlamıyla eksik bırakan Gökhan İnler'de Ümit Özat'ın radarından kaçamadı ve Akhisarspor maçına yedek kulübesinde başladı. Gökhan İnler'in yerine görev alan Traore ise başarılı bir oyun sergileyerek orta sahamızı güçlendirdi.

Sakatlıktan dönen Sinan ise formayı kapar kapmaz golle süsledi. Göbekte Traore ve Hasan Kılıç'la uyum içerisinde oynayan Sinan Kurt takımı hücumda destekledi ve forvet hattını besledi.

Maçlara kanat başlayan daha sonra forvette de görev alan hücum oyuncularımızdan hala golü bulunmayan Pa Dibba ise yine 90 dakika sahada kalan isimlerden oldu. 90 kez topla buluşan Pa Dibba kaleye 7 şut attı. 

Mücadelede sahada kalınan dakika baz alındığında en az topla buluşan isim ise Mehmet Akyüz oldu. 22 kez topla buluşan usta golcü kaleye 1 şut atabildi. Mehmet Akyüz 4 maçtır gol orucuna devam ediyor.


Daha yeni Daha eski
Google News