Ümit Özat "Üzerimize düşen bir sey varsa da hiç problem değil"



Adana Demirspor, deplasmanda Giresunspor'a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Ümit Özat, "Gereken ne varsa yaparım diyerek istifa edeceğinin sinyallerini verdi."

Ümit Özat "8 tane penaltıyı üst üste atan adam 2 penaltıyı da atamadı. Maç 1-1 olsa nereye gideceği meçhul. Kalecimiz mesela öyle bir hata yaptı ki olacak şey değil. Kaç tane pozisyona girmişiz, kaç tane orta gelmiş. Play Station değilki joystikle gol attırayım. Yani bir takım deplasmanda kaç tane pozisyona girer? Bunu söylediğim zaman elestiriliyorum da gerçekten son vuruşlarda beceriksizliğimiz var. Paxio'ya bakın her maç atıyor. Kaç puana etkisi var bakın yani.

Ümit Özat " Kaybedilmiş henüz bir şeyimiz yok, özellikle de ikinci yarının karisiligi bu degildi. Demoralize olduk. Ama otururuz değerlendiririz, üzerimize düşen bir sey varsa da hiç problem değil. Masaya yatırılması gereken çok konu var Adana Demirspor'un geleceği için. Benim vicdanım rahat, ben işimi yapıyorum. 2 maçtır penaltı kaçırıyoruz, bunun izahı var mı? Bilemiyorum başkasının günahını biz çekeceğiz gibi... Başkada konuşmaya gerek yok, konuşunca olay başka yerlere gidiyor. Giresunsporu tebrik ederim." dedi.

Daha yeni Daha eski
Google News