Ümit Özat "Ben istifa etmedim"



Giresunspor maçının ardından takımla ilişkisi kesilen Ümit Özat katıldığı bir radyo programında bazı açıklamalarda bulundu. 

Ümit Özat: "Ben Adana Demirspor'dan istifa etmedim. Giresunspor maçı bitti, en fazla yarım saat sonra başkan aradı. 'Sen istifa ediyorsun, ben de kabul ediyorum' dedi. Kendi yazdı, kendi oynadı."

Ümit Özat: "Ben anlaşırken Twitter'dan anlaşmadım ama ayrılırken Twitter'dan gönderiliyorum. Başkan, 'Cüneyt bu işi yapamadı, disiplini sağlayamadı' diyordu. O zaman niye geri getirdin? Adana Demirspor'un düşmana ihtiyacı yok, kendi içinde parçalanıyor zaten."

Ümit Özat'tan açıklamalar:

"Başkan aradı, istifa ediyorsun ben de kabul ediyorum dedi"
"Bir teknik direktör böyle gönderilmez"
"İnşallah başkan cesurdur, çıkar bana cevap verir" dedi.

"Başkan insan olarak iyi bir insan olabilir fakat yönetici olarak bizim görmek istemediğimiz bir tarz davranışlar gösterdi"

"Bizim başkan Trabzonspor'un başkanı olsaydı muhtemelen Abdullah Avcı'yı da gönderirdi."

"Ligin daha üçte biri bitmiş! Eksik maçımızı kazansak 3. olacağız! 10 kişi takım 120 dakika mücadele etmiş Trabzonspor'u elemiş kupadan! Bu kondisyon 3 günde yüklenmedi herhalde!"

"Ben detayları anlatmayacağım! İnşallah başkan cesurdur da çıkar bana cevap verir! O zaman detaylı detaylı konuşuruz işte!"
Daha yeni Daha eski
Google News