Başımızın Belası!



Adana Demirspor TFF 1.Ligin 18. haftasında evinde Bursaspor'u ağırlayacağı maça tetikçi Onur Özütoprak eski soyadı ile Karabaş atandı. 

İstanbul bölgesi hakemlerinden Onur Özütoprak ne zaman Adana Demirspor için her şey yolunda gitmeye başlasa birden bire en kritik maçlarda görev alıveriyor!

Adana Demirspor taraftarı 19 Mart 2017'yi asla unutmaz.  

Elazığspor- Adana Demirspor karşılaşmasında verdiği kararlarla maçı Adana Demirspor'dan alıp Elazığspor'a hediye ettiği dün gibi hafızamızdadır. Tiago'nun golüyle 1-0 öne geçtiğimiz ve iyi de oynadığımız müsabakada Onur Karabaş kara bir bulut gibi üzerimize çökmüş, ilk önce Tiago'yu kırmızı kartla oyun dışında bırakmıştı.  Ardından olmadık bir penaltı yaratıp hemen ardından da ofsayttan atılan bir golü nizami gol sayarak sahadan mağlup ayrılmamızı sağlamıştı.

Youssef Yesilmen'in ofsayttan attığı gol


Nitekim 2019 yılında oynanan Menemenspor maçında da benzer skandal kararlar veren Özütoprak hem tribünlerimizin gerilip ceza almasını hem de sahadaki oyuna adaletsizce müdahale edip sahadan yine mağlup ayrılmamıza sebep olmuştu.


Uzun lafın kısası yarın oynanacak Bursaspor maçından önce taraftarlar endişeli. Bakalım eyyamcı Onur yine ne absürt düdükler çalacak!

Daha yeni Daha eski
Google News