Cüneyt Dumlupınar: Bahanemiz yok. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar deplasmanda oynanacak Boluspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Dumlupınar kaybedilen Bursaspor maçı sonrası "Evimizde beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Oyunun genelinde oyunu forse eden, topa sahip olan, mücadele eden takımın biz olduğuna inanıyorum. Oyunun kırılma anlarında malesef futbol şansı bize gülmedi. 1-0 mağlup duruma düştükten sonra oyunda riskler alıp durumu 1-1' e getirdik. Daha sonra Pa Dibba'nın %100'lük bir gol pozisyonu vardı, onu kaçırdık. İkinci yarı baskılı başladık. Zaten başlar başlamaz Aissati'nin Pa Dibba'ya bir pozisyonu vardı karşı karşıya.. Kaan'ın yaptığı ortada Hasan'ın kaçırdığı.. Mehmet Akyüz'ün kaçırdığı pozisyon.. İlk golü bulsak farklı bir maç izleyebilirdik, kazanıp yolumuza devam ederdik. 

İkinci yarının ilk maçında bu mağlubiyete elbette çok üzüldük ama ders almamız gereken çok nokta ve konu var. Dün itibariyle tüm takım olarak kampa girdik, şapkamızı önümüze koyduk. Nelerimiz eksik hepsinin analizlerini yaptık. Daha sonra Boluspor maçının hazırlıklarına başladık.

Devre arasında çok mümkün değil ama başkanımız sağ olsun nokta transferler yaptı. İnşallah Boluspor maçını kazanıp yolumuza devam ederiz. Takımımızın pozisyona girmesinde sorun yok illaki bunlar skora dönüşecektir. 16 final maçımız var. Kazanmak için ne gereken varsa yapacağız. Maç günü Bolu'da kar yağışı bekleniyor. Maçtan 2 gün önce Bolu'ya gidip çalışmalara başlayacağız. Kardır, buzdur, yağmur, çamur bahanemiz yok kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Daha yeni Daha eski
Google News