Murat Sancak "Bu taraftarı bırakıp gitmek nankörlük olur"



Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak bir radyo programında açıklamalarda bulundu. Transferle ilgili açıklama yapmak istemeyen Sancak takımdan gönderilecek isimlerle ilgili ser verdi sır vermedi.

Konuşmadan Satır başları..

Transferle ilgili ben imza atmadan hiçbir transfer söylentilerine itibar etmeyin. Bir santrafor alacağız Mehmet Akyüz sakatlanırsa sezon boyunca zorda kalırız. Samet Ali Kaya'yı göndereceğiz yerine bir golcü transfer edeceğiz" 

"Siyaset üstü bir takımdayız. Bunca yıldırda kimseyi karıştırmadık. Ben bu takımdan gitsemde bir elim muhakkak bu takımda kalacaktır. Bu takımı akbabalara bırakmam demiştim."

"Adanaspor'da bizim bir takımımızdır. Transfer sezonunda yardımcı olmak istiyorum ancak ben istememle de bitmiyor. Futbolcular gitmek istemiyorlar. Yoksa elimizden geleni yapmak isteriz. Birlikte süperlige çıkarsak kazanan Adana olacaktır."

"Bizde olan futbolcuların sadece birkaç tanesi Metin Korkmaz'ın menenerliğinde , o futbolculardan da menejerlik  parası almıyor. Metin Korkmaz'ı boş yere yıpratmaya çalışıyorlar."

"Benim burada 3. senem ve ben kendimi başarısız adlediyorum. Kimse finalde kaybeden takımı hatırlamaz. Sadece Demirsporlular ve Karagümrüklüler hatırlar."

Bu taraftarı bırakıp gitmek nankörlük olur. Beni ne para, ne araba, ne iyi bir yerde yemek yemek... Beni sevenler motive ediyor.

"Geleceğimiz altyapıdır ve bununla ilgili Gökhan Hocayı görevlendirdik. Assiati 600bin Euro alsak hoca İzzet'i mi oynatır yoksa Assiati'yi mi? O yüzden altyapı dan çıkan oyuncuyu oynayabileceği bir kulube göndermekte altyapı sorumluluğundadır."

En pahallı takım Samsunspor, ardından Altay geliyor. İstanbulspor'da etkili olmaya çalışıyor. Kupa da iki kulvarda olmaya gerek yok diye düşünüyorduk ama Trabzon'u da eledikten sonra neden olmasın diye düşündük. Bakalım Sivasspor maçında neler olacak"
Daha yeni Daha eski
Google News