Şimşekler Grubu Lideri Aydın Çakay'dan Açıklama



Şimşekler Grubu Lideri Aydın Çakay açıklama yaptı.  Açıklama şu şekildedir;

Gardaşlarım.. 

Okuyacaklarınız; Adana Demirspor’a gönül vermiş, Adana Demirspor taraftarlarıyla yıllarca gönül bağı kurmuş bir gardaşınızın sözleridir...

Herkes bilir ki ortak paydamız Adana Demirspor’dur. Tüm sevinçlerimizi, hüzünlerimizi, isyanlarımızı bizler bu çatı altında yaşadık. Birçoğumuzun ömrünü, gençliğini, yeri geldiğinde geleceğini feda ettiği bu camia, tüm bileşenleri ile ayrılmaz bir bütündür. 

Hep “güzel günler göreceğiz” umuduyla cefalar çekerken, son birkaç yılda camiamıza başkan olarak gelen Murat Sancak hepimize taze kan, hepimize umut olmuştur. Geldiği günden itibaren gerek yaptığı açıklamalarla, gerek faaliyetleriyle, yıllardır omzumuzda yük olan sahipsizliğimizi bizlere unutturmuş, 26 yıllık özlemin kararttığı hayallerimize ışık tutmuştur. Biliyorum ki tüm Adana Demirspor taraftarı bu ışığa doğru koşarken, Başkan Murat Sancak bu hayalleri kendi omuzuna yük etmiştir. Bu özveriyi ve sahiplenme duygusunu, kurumsallaşma, tesisleşme, alt yapı faaliyetlerini gören taraftarın beklentisinin artması kaçınılmazdır. Başkan Murat Sancak’ın, taraftarın beslediği umudun farkında olduğuna ve bunun için elinden gelen her hamleyi yaptığına ve yapacağına inancım tamdır. Bu yüzden kulübü bırakmayacağına, bıraksa bile bu camiayı zor duruma sokmayacağına, gereken fedakarlığı şimdiye kadar olduğu gibi yine göstereceğine eminim. 

Sizlerle paylaşmak istediğim diğer husus Adana Demirspor kardeşliğidir. O kardeşlik ki tribünde, sokakta, deplasman yollarında, varlıkta, yoklukta, kavgada, sevdada, isyanda omuz omuz duranların kopmaz bağıdır. Bu bağ ile yıllarca yol yürüdüğüm Levent Aris, benim can gardaşımdır. Yönetimden ve Şimşekler Grubu’ndan ayrılması, benim gözümde yerini hiçbir zaman değiştirmeyecektir. 

Gardaşlarım..

Adana Demirspor tribünlerinin tüm liderleri bir vücudun organları gibidir. Her birinin yokluğu bu vücuda zarar verir. Ve elbette bununla birlikte, büyüğünden küçüğüne tüm Demirspor taraftarları ile bir lokma ekmek dahi olsa, bölüşmüşlüğüm vardır. Benim için aslolan her zaman Adana Demirspor taraftarı olmuştur. 

Söz konusu Adana Demirsporluluksa; bu hiç kimsenin değer yargılarıyla, hayat görüşüyle ölçülemez. Herkesin her şeyini tartışırız. Ama kimsenin Demirsporluluğunu tartışamayız. Birlikte yürüyeceksek, kimsenin kimseyi değiştirmeye çalışmadan kabullendiği bir anlayışla yürümeliyiz. Herkes bilsin ki ortak paydamız Adana Demirspor’dur. Yaşadığımız sıkıntılar da verdiğimiz kavga da Adana Demirspor sevdasından kaynaklanmaktadır. 

Artık geçmişte tek yürek olarak taşıdığımız değerleri geri getirme vaktidir. Ve bunu amatör ruha dönerek kazanacağımızı düşünüyorum. 90’lardaki Şimşekler Grubu ruhuna döneceğiz. 

Biz önceden toplanmak için, maç günleri tribünden çıkarken duyuruyla sözleşir, sözleştiğimiz yerde ve saatte bir araya gelirdik. Teknolojimiz yoktu. İmkanlarımız yoktu. Ama binlerce tek yürek, tek sestik. Yine o günlere döneceğiz. Bunu başarabildiğimiz sürece doğruyuzdur. Bizi de ayakta tutacak tek şey, bu doğruluğa sahip çıkmaktır.


Bilinmelidir ki   “DOĞRU DUVAR ASLA YIKILMAZ” 

Ben kendi adıma bu yoldan şaşmayacağım. Gerçek Şimşekler Grubu ruhuna dönüş için tek başıma baş koyduğum bu yoldan asla dönmeyeceğim.

Benim elli bin, yüz bin kişilik bir grup olma sevdam olmadı. Amacım, elli bin, yüz bin kişinin gönlüne dokunabilmektir. 

Bundan sonra tek sorumluluğum, doğrulara ve Adana Demirspor taraftarına karşı olacaktır. 

Mutluluklar size, mutsuzluklar bana.. Sevinmek size, üzülmek bana.. Sefa sürmek size, kavga etmek bana olsun.

Hepiniz her daim varolun...

AYDIN ÇAKAY

Daha yeni Daha eski
Google News