Murat Sancak "Teklif Gelirse Düşünürüz"



Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak bir radyo programında açıklamalarda bulundu. Takım ile ilgili konulara değinen Murat Sancak Store konusunda taraftarların yeterli desteği veremediğini belirtti.

Murat Sancak'ın açıklamalarından satır başları...

 "Adana Demirspor'u şirketleşmek zorundayız ama askıya aldım. İmzamı bekliyor hatta Adana Demirspor şirketide kuruldu bir imza bekliyor ama dediğim gibi askıya aldım. İlerde Demir Coin para birimi çıkarabiliriz."

"Mehmet Akyüz çıkarken tepkisinde haksızdı, yapmasa daha iyi olurdu. Tum ulke seyrederken olmaz. Lanzafamede oynuyacak tüm yedeklerde oynayacak."

"Umit Ozat teknik direktorken kazaniyorduk ama zevk alamiyorduk. Takımda kaynaşma yoktu. Giresunspor maçından galip gelseydik de hocayı gönderecektim."

"Kerim Avcı var 10 numara sakat ama benim yerime kimseyi alma baskanım ikinci haftada sahada olacağim. 3-4 kişi alacağız."

"İyi hoca yok! İyi takım varsa hoca iyidir. Samet hoca Kayserispor'da ne yaptı? Takım kötüyse hoca ne yapsın. Adana'nin tek rakibi Adana'dır. Kim rakip çıkarsa karsimiza deli gibi oynuyor."

"Adana Demirspor'dan kimse alacaklı değildir, hatta biz alacaklıyız. Herkesin hakkı tam olarak ödeniyor."

"İyi bir topçu, duygulsal ve iyi bir insan.. Rassoul'a iyi bir teklif gelirse satmayı düşünürüm. 1,5-2 Milyon Euro teklif gelirse düşünürüm, satabiliriz. "

"Ben tribüne oynayan topçuyu sevmiyorum. Ben tekmeye kafa koyan oyuncuyu değil, kafasını kullanan topçuyu seviyorum"

Daha yeni Daha eski
Google News