Adana Derbisinde Puanlar Paylaşıldı!

Adana Demirspor TFF 1.Ligin 21. haftasında Adana 5 Ocak Stadyumunda oynanan Adana Derbisinde 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve rakibinden üst üste yediği iki golle maçı kaybetmek üzereydi. Adana Demirspor maçın uzatma dakikalarında yeni transferlerden Rangel'in kafa golü ile haftayı 1 puanla kapattı.

Mücadeleye iyi başlayan Adana Demirspor daha maçın 2. dakikasında Yunus Akgün ile penaltı kazanı ve topun başına geçen Hasan Kılıç penaltı vuruşunu kaleciyi ters köşe yaparak gole çevirmesini bildi. Golün ardından geriye çekilen Adana Demirspor rakibi orta sahada karşılamak istese de bunu başaramadı.

Maçın ikinci yarısında orta alan mücadelesini kaybeden ve rakibe sürekli top kaptıran Adana Demirspor 54. dakikada kaleciden seken topa düzgün bir vuruş yapan Ergin'e engel olamadı ve skor 1-1 oldu.

Maçın 75. dakikasında bu kez de tecrübeli oyuncumuz Tarık Çamdal'ın geri pası kısa düşünce Ozegovic araya girdi ve vuruşunda seken topu Ömer Çiçek tamamladı ve skor 2-1oldu.

5 dakika uzatma verilen müsabakanın 90+4. dakikasında Rassoul sağ kanattan yaptığı güzel ortada iyi yer tutan Rangel düzgün bir kafa vuruşuyla maçın skorunu tayin etti. 2-2

2 OYUNCUMUZ CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Mücdelede Adana Demirspor'a 5 sarı kart çıkarken bu isimlerden Pa Dibba ve Hasan Kılıç haftaya oynanacak Altay maçında cezalı duruma düştü

Daha yeni Daha eski
Google News