Cüneyt Dumlupınar, Ankaraspor Maçı Öncesinde Açıklama Yaptı

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar Ankaraspor maçı öncesinde basın açıklaması yaptı. 

Dumlupınar "Bizim için bu galibiyet çok önemliydi. Bizler profesyonel insanlarız tabiki kulüp içerisinde gelişmeler oluyor. Bizim yapmamız gereken ilk oynayacağımız maç bizim için final maçıdır. Camiamızın beklentilerin farkındayız. Bir sonraki maçımız ise Ankaraspor ve o maça hazırlanıyoruz."

Başkanımız Murat Sancak'a buradan tekrar teşekkür ediyorum. Devre arası transfer yapmak çok kolay değil. Türkiye'de baktığımızda transfer edilen oynayan oyuncuların takıma katmak çok kolay değil. Transfer ettiğimiz oyuncular kendi takımlarının aktuel hem de yıldız oyuncularıdır. Son olarak geçen sene talihsiz bir şekilde sakatlanan Muhammed katıldı, en son olarak da İsmail katıldı. Çok zengin bir kadromuz oldu. Artık bahanemiz yok. Bütün maçları kazanmak için çıkıyoruz. Bütün oyuncularımız harika oyuncular ve oynamayı hak ediyor. Ancak hak eden formayı giyecek

Aissati ve Mehmet Akyüz'ün sakatlıkları var. Traore sarı kart cezalısı olduğundan bu hafta kadromuzda yer alamayacak. Sonuçta 11 kişi sahaya çıkıyor. Boluspor maçının hikayesinde o 11 sahadaydı. Ankaraspor maçında da farklı olabilir. Oyuncularımızın tamamı sahaya çıktığı anda kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Biz bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz ancak belirleyici biz olmalıyız. Rakiplerimizin analizlerini yapıyoruz ve sahaya uygun gördüğümüz ilk 11 ile çıkacağız. 3 hafta Adana'da oynayacağız.

Adana 5 Ocak Stadyumunda son maçımız olacak. Çok anısı ve mazisi olan bir stadyum tabi ki herkes için duygusal olacaktır. Galibiyetle 5 Ocak Stadyumuna veda etmek istiyoruz." dedi.

Daha yeni Daha eski
Google News