Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın Adana Demirspor Hasreti Bitiyor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ilk olarak 05.05.2019 tarihinde oynanan Giresunspor maçının ardından 175 gün hak mahrumiyeti ve para cezası alırken, bu ceza henüz tamamlanmadan bu seferde 06.10.2019 tarihinde oynanan Menemenspor maçında hakem Onur Karabaş'a hakaret ettiği gerekçesiyle 421 gün daha ceza verilmişti.

Her seferinde de "Ben bu cezayı hak ettim" diyerek duruma yüksek sesle itiraz etmeyen Murat Sancak, taraftarlarında bu haksızlık karşısında sisteme yapılacak tepki ve isyanına bir anlamda duvar olmuştu.

O tarihten bu yana damlarda, balkonlarda maçları takip eden Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak üzüntülerini de, sevinçlerini de, tüm gücüyle destek verdiği Adana Demirspor'u uzaktan takip etmeye çalıştı. 


Hatta deplasman maçlarında stadyum etrafında yüksek yer bulunmayınca da kiraladığı vinçle maçları takip etmeye çalıştı.


Bunun yanı sıra Murat Sancak, hemen her maçta stadyum önüne kadar gelerek futbolcularımızı tek tek stadın kapısında karşıladı ve maça uğurladı.


VE HASRET SONA ERİYOR

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak şimdilerde gün sayıyor. Normal şartlarda daha erken bitmesi gerekiyordu ancak liglerin geç tescil edilmesinden mütevellit cezanın boyu uzadı ve neyse ki bu cezanın sona ermesine  az bir süre kaldı ve artık Yeni Adana Stadyumun protokol tribününde takımımızı en en sıradan destekleyecek. 31 Mart 2021 tarihinde sona erecek olan cezanın ardından ilk müsabaka ise 28. haftada kendi evimizde mücadele edeceğimiz  Ankara Keçiörengücü müsabakasına denk geliyor. 

Daha yeni Daha eski
Google News