Futbolcularımız Eskişehirspor Maçı Öncesinde Demeç Verdi

Son haftaların başarılı oyuncusu Sedat Şahintürk kritik Eskişehirspor maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Sedat ŞahinTürk "Beklentiler bizde büyük, zor bir karşılaşmadan alnımızın akıyla çıktık. Takım olarak iyi bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. İnşallah bu havayı Eskişehirspor maçında da devam ettirip şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Sezon başından bu yana seri yakalayamıyorduk. 2 maç yenip 3. maç ya mağlubiyet ya da beraberlik yaşanıyordu. İnşallah önümüzdeki Eskişehirspor maçını da kazanıp 4'de 4. 5'te 5 yaparak bu seriyi devam ettirmek istiyoruz.

"Samet hocanın gelmesi takıma olumlu yönde  etki yaptı. ben sürekli çalışıyorum... Samet hocayla birlikte daha çok süre almaya başladım ama en önemlisi sezon sonunda Adana Demirspor'u süper lige görmek. Hatanın telafisinin olmadığı maçlara geldik, rehavet olacağını düşünmüyorum. Samsunspor maçıyla birlikte rakiplerin puan kaybedeceğini düşünüyorduk ama biz bundan sonra kendimize bakacağız ve kendi göbek bağını kendimiz keseceğiz." dedi.

Süleyman Koç "Bu ligde her hafta kritik maçtır"

Süleyman Koç "Her maça ayrı bir konsantrasyon olarak hazırlanıyoruz. 3 galibiyet ayrı bir moral oldu bize. Çapraz bağlarım kopmuştu ve ağır bir sakatlıktan döndüm. 4 kez ameliyat oldum. 1 sene geçti ve yavaş yavaş toparlanmaya başladım.

Bu ligde her hafta kritik maçtır. Yeni bir hava yakaladık. Rakiplere bakmadan kendi maçlarımıza bakarak yola devam edeceğiz." dedi.

Daha yeni Daha eski
Google News