Samet Aybaba İstanbulspor Maçı Öncesinde Açıklamalarda Bulundu

Adana Demirspor, Cumartesi günü Adana'da konuk edeceği İstanbulspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Samet Aybaba idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken açıklamalarda yaptı.

Aybaba "Puan sıralamasına bakarsak bizim üstlere, alttakilerin de bize yaklaştığını görebiliriz. Son oynadığımız 2 maçta da takımdaşlık duygusu daha gelişmiş bir Adana Demirspor gördük sahada. Böyle devam ederlerse maç maç kazanıp önümüze bakarız. Tabi ki rakiplerinde durumu çok önemli. Böyle bir markanın buralarda durmaması lazım tabi üst üste maç kayıpları takımı demoralize etmişti. Şimdi kendilerine geliyorlar, motivasyonları çok üst düzey. Biz bu ligin en iyi oynayan takımı ile oynayacağız. Ona göre planlayacağız ona göre çalışacağız. Arkadaşlarda Samsunspor maçında gösterdikleri mücadeleyi direnci gösterip maç maç gideceğiz."

"Takımda eksiklerimiz çok, Küçükde var büyük eksiklerimizde var, gol vuruşu ile ilgilide çalışacağız. Eksiklerimizi giderip daha hazır bir takım haline geleceğiz."

"Nasıl kazanılacağı ile ilgili tecrübelerimizi aktarmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımızda algılama konusunda çok iyiler. Takımdaşlık olgusu benim için çok önemlidir."

Tarık sakat, Yunus'un sakatlığı belli olmaz. Biz takımda bir aileyiz. En küçük rahatsızlıktan hepimiz etkilendiğimiz gibi en ufak mutluluktan da hepimiz mutlu oluruz. Bizim içimizdeki hiçbirinin kimseden farkı yoktur. Kapıda duran arkadaşımızda tutunda içerde çalışan arkadaşlar sahada oynayan arkadaşlara kadar.. 

Her şey iyi gitsin istiyorsunuz. Bunların hiçbiri olmadığında da mutsuzluklar olur, takım geriye gider, camia geriye gider ama takım başarılı olunca herkes motive olur. Buna başkanda dahil. Başkan motive olunca camia motive olur. O da ekonomik birikimin geriye dönüşünü bekler. Oyuncu koşacak, başarılı olacak, başkan fedakarlık yapacak ,motive olacak primleri gününde ödeyecek. Bunlar birbirine destekleyen şeylerdir. Bizim ilk geldiğimiz günle bugün arasında çok fark var. Kazandıkçada daha iyi olacağız. 

İsmail Aissati geldi bana burada başarılı olamayacağını söyledi. Katkı veremeyeceğini söylediği anda bağımız koptu. Olur böyle ayrılıklar olur. O anlamda kendini haklı bulduk. Burda kalıp bedava para kazanmak da istemiyorum dediği için teşekkür de ettik kendisine.

Altyapıya değer veririm. A takıma oyuncu çağırdım alt yapıdan , çünkü Adana Demirspor'un geleceği altyapıdadır. Severim genç oyuncuları. Türk futbolunun da esas sorunu bu zaten. Altyapının ne kadar iyi olduğunu öğrenebilmek için üstteki hocanın bu işe sıcak bakması, onları oynatması lazım. Teknik direktörün o oyuncuları oynattığı anda altyapı hikayesi başlıyor. Önemli olan altyapıda başlayan çalışmaların yukarıda değer bulmasıdır." dedi.

Daha yeni Daha eski
Google News