Volkan Şen "Bu şehri ve bu camiayı çok seviyorum"

Adana Demirspor'a tekrar çağrılan Volkan Şen idmanlara 1 haftadır devam etmekteydi. Şen "Bir karar alınmıştı ve bende bu karara saygı duydum. Futbolda bunlar var malesef, yaşanıyor. Geri döndüm, gerisi de çok önemli değil. Birkaç gündür idmanlara başladım.  En kısa sürede form yakalayıp takıma katkı sağlamak istiyorum. Çok üzülmüştüm çünkü bu şehri ve bu camiayı çok seviyorum. 2 ay ciddi bir süre ama elimden geldiğince bireysel olarak çalışmalarıma devam etmiştim. Takım arkadaşlarımdan çok fazla form eksiğim yok diye düşünüyorum. Sakatlığım yok..

Volkan Şen "Ben futbolcuyum sahada elimden geldiğinin en fazlasını vermem gerekiyor. Biraz duygusal biriyim. Profesyonellik bir kenara bırakıp duygusal olarak düşünebiliyorum. Ancak bundan sonra daha profesyonel olup işime odaklanmam gerekiyor. En doğru zamanda sahada olmak için çalışmalarıma devam ediyorum. Hocamla da görüşüyoruz. Hocamı çok eskiden tanıyorum ve insan olarak da mükemmel bir insan, onu çok seviyorum. Bizim gençlerimiz içinde çok önemli. Gençlerimiz de buna cevap verebilirse kendileri açışından çok iyi bir şanstır.

Volkan Şen "Bireysel olarak çok iyi futbolculardan kurulu bir takımız. Biz burada olduğumuz sürece takıma neler verebiliyoruz onlara bakmak lazım. Ben inanıyorum ki biraz daha birlik beraberlik sağlandığında her şeyin çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Genç kardeşlerimizle de sohbet ediyoruz, onlara yaptığımız iyi ve kötü şeyleri anlatarak ışık olmaya da çalışıyorum." dedi. 

Daha yeni Daha eski
Google News