9 Yıl Aradan Sonra

Adana Demirspor'da Aybabalı günler keyif vermeye devam ediyor ve ligde son 2 müsabakaya gelindiğinde zirveden şehre selam veriyor. Takımın sahadaki mücadele kalitesi , skorer yapısı ve en önemlisi disiplinli olması sebebiyle taraftarların en çok güvendiği isimlerin başında geliyor.

Aybaba, Adana Demirspor yönetiminde çıktığı Royal Hastanesi Bandırmaspor’u 2-0, Yılport Samsunspor’u 2-0, İstanbulspor’u 2-0, Eskişehir ile 1-1 berabere, Ankara Keçiörengücü’nü 2-0, Akhisarspor’u 3-2, Altınordu’yu 1-0, GZT Giresunspor’u 3-0, Tuzlaspor’u ise 3-0 yendi.

Bu sonuçların ardından Adana Demirspor, ligin bitimine 2 hafta kala 64 puanla lider durumda bulunuyor.

Adana Demirspor, son olarak 2012-2013 Sezonunda Teknik Direktör Mustafa Uğur yönetiminde 5 kez üst üste kazanma başarısı gösterilmişti. 


2014-15 sezonunda ise Ünal Karaman teknik direktör; Samet Aybaba sportif direktör iken de 5 maçlık seri (14-18 haftalarında) vardı. 

9 senenin ardından Adana Demirspor yone Samet Aybaba ile 5 maç üst üste kazanma başarısı göstermiş oldu. Kalan 2 maçı da kazandığı takdirde Samet Aybaba hem Kulübü 26 sene sonra süper lige taşımış olacak hem de üst üste maç kazanma rekorunu tazeleyecek. Maşallah diyelim. Nazar değmesin..

Daha yeni Daha eski
Google News