Adana Demirspor Hedefe Odaklandı

Adana Demirspor camiası 26 sene sonra yine bir süperlig kapısının önüne dayandı. Pazar günü oynanacak Tuzlaspor maçı öncesinde tüm camia kenetlendi. 

25 Nisan Pazar günü saat 20:30'da oynanacak müsabaka Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadında oynanacak.

Müsabakanın naklen yayını ise dönüşümlü olarak TRT Spor'dan ve tam olarak da trtspor.com.tr'den yayınlanacağı yayın akışında görüntülendi.  Beinsports'da ise Beinsports HD3 kanalından naklen yayınlanacak.

Ligde kader haftası olan 32. hafta zirve alev alev... 

Giresunspor Cephesi

2 Puanla lider olan Giresunspor, deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak. Play Off iddiasını güçlendirmek isteyen Altınordu, lider Giresunspor'dan puan veya puanlar almaya çalışacak. Altınordu eğer Giresunspor'u mağlup ederse puanını 56'ya yükseltecek ve kalan 2 haftada sadece 1 beraberlik play off için yeterli olacak. Giresunspor ise geçen hafta Adana Demirspor'umuzdan aldığı 3-0 hezimetle kendine gelmeye çalışıyor.

Tuzlaspor Cephesi

Bu haftaki rakibimiz Tuzlaspor ise play off barajına 6 puan uzaklıkta ve kalan tüm maçları kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini beklemeyi umud ediyor. O açıdan bakıldığında rakibin direnç gösterebileceği ve Adana Demirspor için tehlikeli bir rakip olduğu aşikar görünüyor. Kenetlenmiş ve hedefe doğru yürüyen bir Adana Demirspor bu kritik haftayı da kazasız atlatıp hedefini son 2 haftaya taşıması gerekiyor.

Samsunspor Cephesi

Samsunspor'un mikser! başkanı 32. hafta öncesinde ortalığı karıştırdıkça karıştırdı. Menemenspor ve Tuzlaspor'a teşvik aldığına yönelik ifadeleri her iki kulüp tarafından da sert bir şekilde kınandı ve açıklama yayınlandı. Samsunspor başkanı öncelikle zirve mücadelesinde Adana Demirspor'umuza 2-0 kaybettiği müsabakayı ve ertesinde Giresunspor'a da 2-0 mağlup olduğu müsabakayı masaya yatırması gerekirken, algı yaratıp kalan maçlarımızda rakiplerimizi kışkırtmayı seçerek her şeyin mübah olduğunu varsayması, geçmişte dost bir camia olduğu bir kenara fair-play'e uygun olmadığını bir kez daha ortaya serdi. 

Umuyoruz ki Adana Demirspor'umuz tüm bu kışkırtma ve kirli algıya en iyi cevabı sahada verecektir.

Daha yeni Daha eski
Google News