Adana Demirspor "Mücadeleye Devam" Dedi!

Adana Demirspor TFF 1.Ligin 29. haftasında deplasmanda Akhisarspor'u 3-2 mağlup ederek ligde 3. sıraya yükseldi.

Maça hızlı ve dengeli başlayan Adana Demirspor 16. dakikada Hasan Kılıç'ın kafa golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından topa hakimiyetini devam ettiren Adana Demirspor Sinan Kurt'un ceza sahasının dışından attığı gol ile farkı 2'ye çıkarttı.

41. dakikada Sisokko ile farkı bire indiren Akhisarspor devreye 2-1 mağlup girdi.

İkinci yarıda "maçı kazandım zaten" diyen bir Adana Demirspor ve bambaşka bir Akhisarspor olunca maç başka bir boyuta taşındı. 54. dakikada Kadir Keleş ile beraberliği sağlayan Akhisarspor galibiyet için atak üzerine ataklar düzenlemeye başladı. Bireysel hatalar ve ardarda yenilen 2 gol ile bozulan moralleri Samet Aybaba oyuna müdahale ederek çözdü. 

Skorun 2-0'dan 2-2'ye gelmesi ve sahada oynanan futbola  çok sinirlenen Samet Aybaba maça 15 dakika kala Yunus Akgün -Emircan Altıntaş, Volkan Şen- Sinan Kurt, H. Traoré - Gökhan İnler değişikliklerini yaparak kullanıcı hakkını doldurdu.

Maçın 74. dakikasında Tayyip'in kafa vuruşu ile skoru 3-2 yapan Adana Demirspor maçı bu skorla sona erdirmesini bildi. Adana Demirspor, Altay'ın mağlup olduğu hafta 3 puanı alarak ligde 3..lüğe yükselmesini bildi.

Daha yeni Daha eski
Google News