Başkanımız Murat Sancak'tan Tuzla Maçı Öncesinde Önemli Açıklamalar



Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak katıldığı bir radyo programında Rıfat Söylemez'e demeç verdi. Sancak 23 Nisan'ı kutlayarak konuşmasına başladı. Ardından Samsunspor başkanı ile ilgili "Ben aslında o kişiye cevabımı lig bittikten sonra vermek istiyorum. dedi.

Murat Sancak "Ama şunu da belirteyim, biz şu ana kadar kimseyi töhmet altında bırakmadık. Biz çıkarız teknik heyetimizle, futbolcularımızla paşalar gibi maçlarımızı oynarız. Sonuçlarına da razı oluruz. Razı olduğumuz çok finaller kaybettik. Ama inşallah Allah bize bu sefer şampiyonluk nasip eder. Bu sene taraftarlarımızın hasretine son veririz. Ben takımıma inanıyorum. İnşallah kalan 3  maçımızı da kazanıp kimseyle ilgilenmeden süper lige çıkacağız. Taraftarında, herkesin de inanmasını istiyor ve dua etmesini istiyorum."


"TAKIMA SİYASETİ KARIŞTIRMADIM"

"Ben bu takıma isteyerek başkan olmadım. Ama buraya başkan olduktan sonra tek bir hedefim vardı kenetlenmek. 3 yılda 3 final oynadık. Ama bu sene tüm şehir ve Türkiye'de kenetlenen çok kişi var. Ben inanıyorum ki Adana Demirspor şampiyon olursa herkes sevinecek. Ben şimdiye kadar Adana Demirspor içerisine asla siyaseti karıştırmadım. Bundan sonrada karıştırmaya niyetim yok."


TEK HEDEFİMİZ VAR

Biz önümüze bakalım. Tek hedefimiz var.. "Şampiyon olmak"  Buna kenetlenmemiz lazım. Bazı hadsizlere had bildirmeyi de bildiririm ama zamanı değil şimdi. Bu hamle bizim camiamızı karıştırma hamlesiydi rakiplerimizi kışkırtma hamlesiydi bu. Ama ne biz nede rakiplerimiz bu oyuna gelmeyecek. İyi bir takımımız var, iyi bir teknik ekibimiz var. Herkes bizimle birlikte. Bizim hak ettiğimize inananda çok. Ben şimdi Samsunspor'u kendi evinde 2-0 mağlup edeceğim sonrada sen kalkıp bükemediğin eli öpeceğine laf atacaksın. Orda duracaksın! Sosyal medya delikanlılığına gerek yok! İş delikanlılığa gelince herkes delikanlıdır. Ama bu konu üzerinde çok durmayacağım zamanı gelince cevap vereceğim.

Balıkesirspor maçından sonrada açıklama yapacağım. İnşallah Balıkesirspor maçında tur atmak nasip olur. ama olmazsa Menemenspor yenersek dönüp burada kutlarız. Sağlık herseyden çok önemlidir. Şampiyon olursak bu pandemi kurallarına da uyalım.


"ALLAH BİZE HAKSIZ BİR ŞAMPİYONLUK NASİP ETMESİN"

Allah bize haksız bir şampiyonluk nasip etmesin. Giresunsporu 3-0 yeneceksin, Samsunsporu 2-0 yeneceksin, Keçiören'i yeneceksin.. Altınordu'yu yeneceksin... Bükemediğin eli öpeceksin bu kadar net...Takdir edin. Eskişehir'e 2 puan verdik geldik. Orda ki açıklamam inşallah kalan maçlarda da böyle oynarlar. Kimseyi töhmet altında bırakmak olmaz. Biz bize yakışanı yaparız. Kendisi bir iş adamıdır saygı duyarım. Ama önce sen kendi takımına bak. Sen önce takımınla bir bütün ol. Açıklaması var. Önümüzdeki 4 maçı alacağız. Sorarlar adama "Nasıl alacaksın o 4 maçı" Bu açıklamalar Samsunspor başkanına yakışmıyor.


"BİZ KENETLENDİK"

Biz kenetlendik. Allah nasip ederse şampiyon olacağız. İnanıyoruz. Allah taraftarlarımızdan da razı olsun Ev sahipliğini iyi yapan, misafirperver bir taraftarımız var ama haksızlığı da karşı da dimdik duran bir taraftarımız var. Tüm Adana halkının dualarını bekliyoruz. Adanasporlulardan da dua bekliyoruz. Çünkü Adana Demirspor çıkarsa Adana kazanacak." dedi.

Daha yeni Daha eski
Google News