Emircan Altıntaş "Bu şehir bunu gerçekten hak ediyor"



Adana Demirspor'da form grafiği yükselen isimlerden olan Emircan Altıntaş Tuzla maçı öncesinde basın mensuplarına demeç verdi. 

Emircan "Son 10 haftaya bakarsak ciddi rakiplerimizle oynadık. İlk devrede ilk 6 da yer alan hiçbir rakibimizi yenememiştik. Şimdi ise final maçlarının hepsini kazandık. Bunun sebebi de takımdaki arkadaşlık ve aidiyet duygusunun artmasıdır. Samet hocamızın gelişiyle de bu duygu daha da arttı. Çok şükür iyi gidiyoruz. Son 3 hafta kaldı.  Gerçekten 26 yıllık bir özlemin son 3 maçı. Bu camianın bunu hak ettiğini, Başkanımızın bunu hak ettiğini iyi biliyoruz. Hafta sonu bir adım daha var. O da çok zorlu bir rakip ama bizim için artık rakibin ismi önemli değil. Çıkıp kazanmak istiyoruz.

Benim kendi performansımla alakalı şimdi konuşmak istemem, mücadelem hiçbir zaman eksik olmadı. İnşallah şampiyon oluruz. Ben Adana'yı çok sevdim, Adana Demirspor büyük bir camia ve bende Adana Demirspor'a gönül verdim. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur.

Rehavet konusunda ise dönülmez bir noktadayız. Tesisin içi tek bir hedefe odaklandı. Çünkü bu şehir bunu gerçekten hak ediyor ve sahaya da yansıyor." dedi.

Daha yeni Daha eski
Google News