Murat Sancak Maçın Ardından Açıklamalarda Bulundu



Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Tuzlaspor maçının ardından Aspor kanalına demeç verdi.

Murat Sancak "Lider olmak ayrı güzel bir şey, 14 puan Giresunspor'un, 10 puan Samsunspor'un gerisinden gelerek lider olmak bizim için bir övünç kaynağıdır. İyi gidiyoruz... Kenetlendik ve inandık. 27 yıldır şampiyonluk bekleyen bir şehir var. Muhteşem bir taraftar var inşallah onlara şampiyonluğu hediye ederiz. 2 maçımız kaldı. İnşallah o iki maçı da alıp şampiyon olmayı hedefliyoruz.

"SAMET HOCAYA TEŞEKÜR EDİYORUM"

Samet Hocayla sezon başında anlaşmak istemiştim. Ancak bu ligde takım başına düşen yıllık gelirler 11-12 milyon, o zaman o parayı veremedik. Sonrasında sağ olsun ihtiyacımız olduğu zamanda çağırdık 14 puan gerideyken bile kabul etti ve geldi. 


"PANDEMİ KURALARINA UYALIM"

Murat Sancak kutlamalarla ilgili taraftarları uyararak. 1 kişinin bile ölümü şampiyonluklardan daha değerlidir. Elbette o gün geldiğinde sevinip eğleneceğiz ama pandemi kurallarına uymamız gerekiyor.


"ADAMA SORARLAR"

Çok talihsiz bir açıklama yaptı Samsunspror başkanı. Belki strateji yapmıştır. Bizim oynayacağımız 3 takım hakkında çok değişik iddialarda bulundu. Lig bittikten sonra cevap vereceğim ama. Sadece kendi profilimde "6 Mart 2021 Saat 20:45'te skorborda bakmaktan keyif alıyorum" yazdım... Bu neydi Samsunsporu kendi sahasında 2-0 yendiğimiz maçtı. O zaman adama sorarlar, "Adana Demirspor Samsunspor'a teşvik mi verdi?" çok ayıp şeyler. Allah haksız yere şampiyonluk nasip etmesin. Ama bu takım lideri 3-0, Samsunsporu 2-0, Keçiöreni 2-0 , İstanbulspor'u 2-0, Altınordu'yu evinde 1-0 yenebiliyorsa bu takımın karşısında esas duruşa geçip saygı duymak gerekiyor. Yani öyle töhmet altında bırakmak doğru değil. Sen kalkıp 10 puan geriden gelen takıma şampiyonluğu neredeyse verdin, kalkıp diğer takımlara sallıyorsun. Olmaz öyle şey. Benim abimdir, arkadaşımdır ama şu lig bir bitsin basın toplantısı düzenleyip cevap vereceğim." dedi.


Daha yeni Daha eski
Google News